Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
 Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Меркурий е ретрограден в Телец, преразгледайте финансиите си

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва по какъв начин ретроградният Меркурий ще се отрази на всеки зодиакален знак. 
Прочетете още
От 21 април до 15 май Меркурий, планетата на мозъка, се движи назадничав във закрепения земен знак на Телец. Меркурий е нашата планета на известията и общуването, а Телецът се ръководи от Венера, домейнът на естетиката, привличането, светските богатства и самооценката. В диалог между тях можем да забележим тази назадничавост като урок по „ вярването заслужава “.

Терминът назадничав е малко неправилно название, защото планетата в действителност не стопира или обръща, а по-скоро забавя въртенето си задоволително дълго, с цел да наподобява, че се върти обратно от нашето състояние тук на Земята. Нашите антични прародители са забелязали този феномен и са съпоставили прекосяването към провокациите и измененията, които са ги сполетели.

За да бъде ясно, Меркурий не идва за нас, той идва по предписание, с цел да ви забави и да ви покаже по какъв начин. По време на назадничавост се изискват въпроси и модалности, които стартират с префикса " re ", латински за " още веднъж или отначало " - преразгледайте, преразгледайте, предоговорете, нулирайте, съживете, регенерирайте, съживете, изкупете, пренапишете и така нататък Тъй като тази назадничавост се спуска надолу или назад, във закрепената земя на Телец, стопанин на втория дом на полезностите, притежанията, парите в брой и себе си - внимавайте, тези тематики са належащи.

По думите на астролога Дейвид Одисей, „ На картата при тази назадничавост има скъпи въпроси. Как вашата заплата, дрешник, връзки и всекидневие отразяват вашата вътрешна стойност? Къде сте се продали евтино, незадоволително извоювано или сте се надценили като сте вдигнали цените? Къде сте се оставили да се плъзнете към самоизтъкване, харчейки надалеч над опциите си и заобикаляйки действителността? Телецът е всичко за  въплътената  мощ, за декларирането на нашето вътрешно благосъстояние посредством външен израз. Независимо дали живеете повече, в сравнение с можете да си позволите, или се държите в мрачевина, с цел да угодите на другите, време е да нулирате везните. “

Можем да изберем да заобикаляме Меркурий и да живеем живота си както нормално, преструвайки се, че това просто не се случва - но  това в никакъв случай не работи. Защото Меркурий ръководи всички връзки, пътувания и продан на пари. Това е време, когато проектите се анулират, датите се смесват, компютрите умират и портфейлите се губят. Накратко, това провокира безпорядък, който методът „ незнанието е самодоволство “ единствено утежнява. Вместо това може да е по-мъдро да възприемете отношение на приемане, като признаете, че в този момент е време, когато великият комуникатор на зодиака си взема по този начин нужната отмора - и ние също би трябвало да си починем от безмилостния напредък. Това е време за размисъл, преосмисляне и закъснение. Въпреки репутацията си,  Меркурий е назадничав късмет да практикуваме вътрешен мир, когато светът към нас демонстрира всичко друго.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР